Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові велосипедний злодій попався поліцейським, звернувшись до них за допомогою

До поліції звернувся чернігівець із заявою, що у нього викрали велосипеда. Заявник надав його опис і особливі прикмети. Інформацію про викрадений велосипед отримали всі екіпажі патрульної поліції


До поліції звернувся чернігівець із заявою, що у нього викрали велосипеда. Заявник надав його опис і особливі прикмети. Інформацію про викрадений велосипед отримали всі екіпажі патрульної поліції.

А вже опівночі, заїхавши на автозаправну станцію, один із патрульних екіпажів звернув увагу на велосипеда, що стояв біля в ходу до приміщення АЗС. Його марка та колір збігалася з розшукуваним.
 
Чоловік, який імовірно приїхав на цьому велосипеді, помітив, що поліцейські зацікавилися двоколісним та вирішив утекти. Хлопця, який намагається перелізти через огорожу АЗС, патрульні помітили практично останньої миті, тож затримати втікача тоді не вдалося. Проте, тікаючи, хлопець впусти свого рюкзака.
 
На автозаправку патрульні викликали слідчо-оперативну групу й зв’язалися зі справжнім власником велосипеда. Той, приїхавши на місце, одразу впізнав свою власність.
Під час огляду рюкзака, що упустив утікач, правоохоронці виявили ножівку по металу та велосипедного замка зі слідами розпилу, який власник також упізнав, ним був пристебнутий його велосипед.
 
А 29 серпня до Управління патрульної поліції Чернігова звернувся молодий чоловік, який розповів, що напередодні загубив свого рюкзака і що він може бути в патрульній поліції. Хлопець назвався і детально описав, як рюкзак виглядає.
 
Перевіряючи інформацію, правоохоронці встановили, що хлопець, який шукає рюкзака, і є той утікач із автозаправній станції. Саме його паспорт потім знайшли в рюкзаку.
 
Громадянину запропонували проїхати до Чернігівського відділу поліції, на що він погодився. Туди його доставив патрульний екіпаж та передав колегам із карного розшуку.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: