Завантаження ...
banner
banner

Комунальні підприємства та управління звітувались про стан підготовки до осінньо-зимового періоду

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Григорій Олійник, керівники управління освіти, культури і туризму

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник,  керівники управління освіти, управління культури і туризму, управління праці та СЗН і керівники комунальних підприємств міста.

На порядку денному було одне питання: « Про стан підготовки комунального господарства міста до  роботи в екстремальних зимових умовах 2017-2018 року. Затвердження «Плану заходів щодо підготовки міських управлінь, організацій і підприємств до дій і роботи в екстремальних зимових умовах 2017/2018 року».

Нараду відкрив перший заступник голови комісії Григорій, Олійник  який представив на затвердження членам комісії порядку денного та встановлення регламенту, акцентував увагу на  вимогах обласної державної адміністрації щодо підготовки комунальних господарств до осінньо – зимового періоду, на досягненнях у фінансуванні даного напрямку з міського бюджету в поточному році.

Керівники комунальних підприємств та начальники управлінь прозвітувались про стан підготовки до початку осінньо-зимового сезону, також було обговорено проблеми, з якими стикаються підприємства і установи, роздано відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: