Завантаження ...
banner
banner

Відбудеться ювілейний Nord Moto Fest

Протягом 8-10 вересня в приміському таборі відпочинку села Вертіївка буде проведений десятий міжнародний мотофестиваль Nord Moto Fest


Протягом 8-10 вересня в приміському таборі відпочинку села Вертіївка буде проведений десятий міжнародний мотофестиваль Nord Moto Fest.

В рамках проведення фестивалю планується виступ музикальних колективів, професійна сцена та звук, конкурси, стриптиз, змагання з армрестлінгу з нагородженням переможців кубками та медалями з символікою фестивалю.
 
У суботу 9 вересня, о 13.00 відбудеться виступ байкерів на центральній площі міста. Для жіночої половини учасників – проведення «Міс фестивалю», з нагородженням ювелірними прикрасами та грамотою. Велика кількість силових та алкогольних розваг.
 
Бажаючим поснідати, пообідати та повечеряти буде запропонована їдальня, для тих, хто забажає випита та закусити будуть працювати торгові палатки з шашликами, пивом та іншими алкогольними напоями.


Проживання під час фестивалю буде можливим на території табору в будинках, а також будуть надані безкоштовно місця для розташування наметів. Бажаючі можуть розміститись в готелях міста.

Вартість часткового фінансового відшкодування затрат організаторів необхідних для проведення даного заходу (реєстрація) становитиме:
 складна - 200 г., в яку входитиме в’їзд на територію фестивалю на обидва дні, наклейка на байк, банка огірків, банка горілки; проста – 100 г., в яку входитиме вхід на територію фестивалю на обидва дні.
 
Сувенірна продукція з символікою фестивалю, металеві значки, нашивки, наклейки, звісно буде.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: