Завантаження ...
banner
banner

У 15 школі відбулися змагання з піонерболу

5 лютого 2015 в спортивному залі ЗОШ I-III ст. № 15 відбувся 1-й етап турніру з піонерболу серед дітей 2003-2005 р.н." Прогресівського мікрорайону". В ньому взяли участь учні 5-х класів. Організували змагання Міський центр фізичного здоров'я "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ"

5 лютого у спортивному залі ЗОШ I-III ст. № 15 відбувся 1-й етап турніру з піонерболу серед дітей 2003-2005 р.н." Прогресівського мікрорайону". В ньому взяли участь учні 5-х класів.

Змагання розпочалися з вітальної промови організаторів змагань та пояснення правил гри від головного судді змагань Микитюк Т.В. Змагання проходили по коловій системі. Активність виявлялася не лише на спортивному майданчику, але й у секторі для вболівальників команд. Гучна підтримка дітей та велика кількість плакатів з назвами команд створили справжню спортивну атмосферу змагань.

У фіналі зустрілись команди 5-Б та 5-В класів. Боротьба за перемогу була дуже напруженою, рахунок по партіях становив 1:1, але все ж таки долю переможця вирішила третя партія, яка закінчилась з рахунком 15:8 на користь команди 5-В класу. 
 
Дякуємо вчителям фізичного виховання ЗОШ I-III ст. №15 за співпрацю та взаєморозуміння під час організації та проведення спортивного свята. Вітаємо учнів 5-В класу з перемогою у турнірі.

МЦ "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: