Завантаження ...
banner
banner

У Ніжин приїдуть поліцейські омбудсмени

14 вересня з 11:30 до 13:00 у приміщенні Ніжинського центру з надання безоплатної правової допомоги заступник директора Регіонального центру з надання вторинної правової допомоги Олеся Пирковська спільно із представниками ГУНП Анною Панасюк проведуть прийом громадян

14 вересня з 11:30 до 13:00 у приміщенні Ніжинського місцевого центру з надання Безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м.Ніжин, вул. Богуна, буд.8) заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська спільно із представниками Управління забезпечення прав людини ГУНП в Чернігівській області Анною Панасюк та Аліною Муромець проведуть прийом громадян.

Довідкова інформація. Управління забезпечення людини є структурним підрозділом апарату Національної поліції України, проте підпорядковується лише Голові Національної поліції України. Основні завдання: забезпечення контролю за дотриманням прав і свобод людини працівниками поліції під час виконання ними службових обов’язків; контроль за роботою органів і підрозділів поліції з питань охорони затриманих за підозрою, затриманих під вартою та засуджених осіб.

У яких випадках звертаються до поліцейських омбудсменів ?
 
Якщо дії працівників та органів Національної поліції порушують права людини. Окрім того, поліцейські омбудсмени приймають пропозиції щодо удосконалення роботи органів Національної поліції у сфері дотримання прав людини.
 
За отриманням консультації та захистом своїх прав звертайтеся до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 2-40-05), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: