Завантаження ...
banner

Стартує проект “Ніжин, який ми втратили”

Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Управління культури і туризму Ніжинської міської ради, Музей рідкісної книги та Бібліотека НДУ, Ніжинський краєзнавчий музей імені Спаського започатковують новий спільний видавничий проект


Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Управління культури і туризму Ніжинської міської ради, Музей рідкісної книги та Бібліотека НДУ, Ніжинський краєзнавчий музей імені І.Г.Спаського започатковують новий спільний видавничий проект.

Про це повідомив у Facebook  завідувач Музею рідкісної книги Олександр Морозов.

За його словами, до друку готується альбом малюнків, гравюр, поштових листівок та фотографій краєвидів, історичних пам'яток та мальовничих куточків старовинного Ніжина. 
 
Робоча назва проекту: "Ніжин, який ми втратили". Хронологічні межі зображень - від найдавніших часів до кінця 1980-х років. Обов'язкова умова: на фото мусять бути саме мальовничі куточки та історичні пам'ятки нашого міста. Родинні фото та фотопортрети просимо не пропонувати.
 
Закликаємо усіх ентузіастів, у кого в особистих архівах збереглися старовинні фото означеної тематики, відгукнутися та надати фото на сканування (особисто, за адресою: вул. М.Гоголя, 4, Бібліотека Ніжинського держуніверситету, спитати Олександра Морозова) або надіслати їхні скани у високій якості за електронною адресою: biblioteka_ndu@ukr.net.
 
Повернення оригіналів та зазначення у книзі прізвища автора/власника фотографії гарантуємо!

Сподіваємося на Вашу допомогу та співпрацю!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: