Завантаження ...
banner
banner

Розслідували смерть, а знайшли коноплю

В ході розслідування кримінального провадження за фактом смерті жительки Ніжина, оперативники знайшли у її родичів більше двох кілограмів марихуани, яка за цінами "чорного" ринку коштує понад 40 тисяч гривень

Фото з мережі Інтернет

В ході розслідування кримінального провадження за фактом смерті жительки Ніжина, оперативники знайшли у її родичів більше двох кілограмів марихуани, яка за цінами "чорного" ринку коштує понад 40 тисяч гривень.

Минулого тижні до поліції надійшло повідомлення, що в одному з багатоквартирних будинків у своїй квартирі зачинена жінка похилого віку, і можливо вона вже мертва.

Поліція, що прибула на місце виявила, що жінка дійсно мертва, та розпочала пошук її родичів та знайомих. Тіло направили до моргу для встановлення причини смерті, пізніше експертиза встановила, що причиною смерті став інсульт.

Однак під час огляду помешкання її колишнього квартиранта, в селі Кравчиха Ніжинського району, в нього виявили наркотичні засоби.

В будинку оперативники натрапили на дбайливо розкладені на підлозі веранди та розвішені на горищі стеблини конопель. Всього ж правоохоронці вилучили понад два кілограми марихуани. Також у помешканні виявлено пристрій для куріння з нашаруванням коричневого кольору та два наперстки.
 
Дурман-зілля було вилучено та відправлено на експертизу до науково-дослідного-експертно-криміналістичного центру МВС в Чернігівській області.
 
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
Триває досудове розслідування.
 
За матеріалми 
Сектору комунікації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: