Завантаження ...
banner
banner

Проект «Вчимося навчати німецької» вже в Ніжині

15 вересня Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя підписує Угоду про співпрацю між університетом та Німецьким культурним центром Goethe-Institut в Україні при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні


15 вересня Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя підписує Угоду про співпрацю між університетом та Німецьким культурним центром Goethe-Institut в Україні при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Підписання угоди проходить в межах проведення Українсько-німецького року мов 2017/2018, організаторами якого є Міністерство закордонних справ ФРН, Посольство Німеччини в Україні та Goethe-Institut в Україні за домовленістю з Міністерством освіти і науки та Міністерством закордонних справ України.

Співпраця між українськими та німецькими партнерами передбачає реалізацію пілотного проекту «Вчимося навчати німецької», розрахованого на три роки й спрямованого на впровадження інноваційних навчальних матеріалів у процес підготовки вчителів німецької мови. Він сприятиме підвищенню кваліфікації викладачів німецької мови НДУ, вчителів шкіл м. Ніжина, а також допоможе поглибити взаємну довіру та дружбу, розвинути співпрацю у сферах освіти та культури.

Студенти-бакалаври отримають можливість розвивати мовні, комунікативні та методичні вміння, набути досвіду роботи у віртуальному навчальному середовищі, що є актуальним у сучасному інформаційному суспільстві.  

Ніжин є третім містом України, де планується навчання за цим проектом. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: