Завантаження ...
banner
banner

Шлях до рекорду: Костянтин Мухомодєєв завдяки спорту подолав інвалідність та планує так допомагати іншим

Чернігівщина поповнилася черговим національним рекордом. Зокрема, у День фізичної культури та спорту, ніжинський рекордсмен Костянтин Мухомодєєв встановив рекорд України - за одну годину він зробив 4 248 підіймань тулуба

Чернігівщина поповнилася черговим національним рекордом. Зокрема, у День фізичної культури та спорту, ніжинський рекордсмен Костянтин Мухомодєєв встановив рекорд України - за одну годину він зробив 4 248 підіймань тулуба.

Зрозуміло, що встановлення такого рекорду потребує серйозних тренувань та хорошої фінансової підтримки.
 
Зокрема, як розповів Костянтин, тренування були «достатньо жорсткі, інтенсивні». «Спочатку ми тренувались по 12 тренувань за тиждень, а потім ми тренувались по 17-20 тренувань за тиждень. Це по три тренування на день», - розповідає юнак.
 
Також чимала роль спонсорів, які відгукнулися на прохання Костянтина допомогти йому фінансово. Це українські компанії «Газпіксервіс» та «Ecosoft».


«Якщо буде подальша підтримка з їхнього боку, то ми плануємо поїхати до Америки і побити рекорд аргентинця Субіели. Це те саме, тільки повторень значно більше. У нього хороший показник. Але й ми плануємо показати хороші результати та представити Україну всьому світові.», - розповів Костянтин.

Цікаво те, що хлопець, закінчивши бакалаврат Ніжинського державного університету за спеціальністю «біолог та еколог» надалі планує пов’язати своє життя виключно зі спортом. Нині він вступає до Національного інституту спорту на факультет фізичної реабілітації.

«В подальшому хочу відкрити свою справу, займатися фізичною реабілітацією. Оскільки я й сам був інвалідом ІІ групи, але завдяки спорту я це подолав, я хочу допомогти людям втілити не тільки їхні бажання, а й зміцнити здоров’я, аби вони були повноцінними людьми», - розповів Костянтин Мухомодєєв.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: