Завантаження ...
banner

Новий торговий комплекс «НІКА». Перемагають усі!

Вересень у Ніжині завжди асоціюється з Днем міста. Втім, відтепер перший місяць осені отримає ще один привід для святкування.

Вересень у Ніжині завжди асоціюється з Днем міста. Втім, відтепер перший місяць осені отримає ще один привід для святкування. Адже наступної п’ятниці, 22 вересня, відбудеться не менш важлива для міста подія – відкриття нового торгового комплексу «НІКА».

«НІКА» - богиня перемоги в Давній Греції. Тому не дивно, що кожен, хто цього дня завітає на відкриття торгового комплексу в самісінькому центрі міста, відчує себе переможцем. 

Перша перемога – можливість придбати все необхідне в одному місці. Вже з дня відкриття тут буде представлений широкий асортимент продуктів харчування, одягу та аксесуарів, ювелірних виробів, інструменту та садового інвентарю, автозапчастин… 

І це ще далеко не повний список.

Друга перемога – чудова можливість стати учасником свята, який «НІКА» подарує всім відвідувачам. А це – концертна програма за участю лауреаті міжнародних та українських конкурсів – гурту «Червона калина», безпрограшна лотерея з цікавими призами, частування смачним кулішем та безліч інших розваг і сюрпризів.
 
Не залишаться без перемоги і підприємці, які  оберуть для себе торгові місця в новому комплексі. По-перше, розташований він біля Центрального ринку – на завжди людному місці, де ніколи не бракуватиме покупців. А по-друге, на честь відкриття «НІКА» пропонує унікальні акційні умови для бізнесменів: два місяці безкоштовної оренди торгової площі*.
 








Отже, запам’ятовуйте ключові складові перемоги:

• торговельний комплекс «НІКА» розташований за адресою: вул. Московська, 5-Б/27 (біля Центрального ринку);

• святкова програма на честь відкриття розпочнеться 22 вересня (у п’ятницю) о 9.00;

• для максимально позитивного ефекту від святкування бажано розповісти про торговельний комплекс «НІКА» усім друзям, родичам і колегам.

Приходьте на святкування!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: