Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відкрили центр пляжних видів спорту

Фото.
За підтримки Федерації футболу та відділу з питань фізичної культури та спорту 17 вересня у Ніжині на стадіоні «Спартак» відбувся футбольний уікенд


За підтримки Федерації футболу та відділу з питань фізичної культури та спорту 17 вересня у Ніжині на стадіоні «Спартак» відбувся футбольний уікенд.

Розпочався він з кубку міста з вуличного футболу серед дітлахів. Потім відбулося урочисте відкриття центру пляжних видів спорту, та вперше в історії міста «Відкритий кубок з пляжного футболу» серед чоловічих команд.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, депутати Ніжинської міської ради, представники засобів масової інформації та багаточисельні вболівальникі. 

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник, побажав командам перемоги та чудового настрою. А також нагородив грамотами за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у місті Ніжині, за допомогу у будівництві Центру пляжних видів спорту, та з нагоди дня фізичної культури і спорту України Анатолія Кушніренка  та Владислава Кормана.
 
Користуючись нагодою, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко наголосив: «У нас найспортивніший міський голова в Україні», привітав Анатолія Лінника зі святом та подарував стелу Перемоги. Розпочався турнір з певної традиції -  міський голова зробив перший удар по воротах.  Впродовж гри команди продемонстрували незабутню гру, яка тримала в напрузі вболівальників команд, змусивши тремтіти суперників від створених моментів.
 
Також на стадіоні «Спартак» відбувся чемпіонат України з футболу серед юнаків ДЮСШ Ніжина та футбольним клубом «Діназ» м. Вишгород. Потому - чемпіонат області серед ветеранів: «Ветеран» Ніжин – «Десна» Чернігів.  Оборона, наступ, достатньо точні передачі, синхронізація всіх гравців між собою та сильний командний дух – такі асоціації викликала гра футбольних команд. Долоні вболівальників не втомлювалися аплодувати гравцям.





























Відділ інформаційно-аналітичної 
роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: