Завантаження ...
banner
banner

Горе-матері, яка катувала свого шестирічного сина, повідомлено про підозру

Носівським відділом Ніжинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру горе-матері у катуванні, тобто умисному заподіянні фізичного та морального страждання її шестирічному сину


Носівським відділом Ніжинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру горе-матері у катуванні, тобто умисному заподіянні фізичного та морального страждання її шестирічному сину, шляхом нанесення побоїв, мучення та інших насильницьких дій з метою покарати та злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Нагадуємо, що після виходу в ефір 2 червня телепередачі «Говорить Україна» про сім’ю Гарван з Володькової Дівиці, з якої  до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" доставлено малолітню дитину з тілесними ушкодженнями, Ніжинською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьківських обов’язків по догляду за дитиною, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 1 ст. 127 КК України (катування).  

Наразі досудове розслідування триває, вживаються всі необхідні дії до завершення розслідування та направлення обвинувального акту до суду. 

Читайте також: Нелюдські знущання над дитиною з Чернігівщини показали у відомому ток-шоу

 Хід слідства перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: