Завантаження ...
banner
banner

"Зліт" у кювет та зіткнення з велосипедистом: за минулу добу в Ніжині сталося 2 ДТП

20 вересня в Ніжині сталися 2 ДТП. Про це редакції mynizhyn.com повідомили працівники міської станції швидкої медичної допомоги. На 97 кілометрі автодороги Р-67 (об`їзна дорога біля Ніжина) 35-річний водій автомобіля "Volkswagen LТ-35", не впоравшись з керуванням, "влетів" у кювет

ДТП


20 вересня в Ніжині сталося 2 ДТП. Про це редакції mynizhyn.com повідомили працівники міської станції швидкої медичної допомоги. 

Так, о 7:30 до швидкої допомоги надійшов виклик, де повідомили, що на 97 кілометрі автодороги Р-67 (об`їзна дорога біля Ніжина) 35-річний водій автомобіля "Volkswagen LТ-35", не впоравшись з керуванням, "влетів" у кювет й здійснив зіткнення з придорожнім деревом.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалий отримав перелом кісток лівої гомілки. З машини його витягували рятувальники.

Читайте також: Цієї неділі в Ніжині - «врожай» на ДТП

Потерпілого доставили до травматологічного відділення міської лікарні.

О 18:30 по вулиці Овдіївській водій автомобіля "Skoda Fabia" здійснив зіткнення з велосипедистом, який різко повернув зліва направо. У 57-річного велосипедиста виявили розсічену рану м'яких тканин голови. Його доставили до травматологічного відділення міської лікарні, а після медичного огляду направили на амбулаторне лікування.

Фото ДТП по вулиці Овдіївській

ДТП, Овдіївська

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: