Завантаження ...
banner
banner

На сайті Ніжинської міськради працює «Відкритий бюджет»

За скільки купували моркву та цибулю для наметового табору і скільки Ніжинське міське управління освіти заплатило за світильник та дюбелі — усю цю і ще багато іншої інформації можна подивитися на сайті Ніжинської міської ради

Відкритий бюджет, сайт міської ради, міська рада


За скільки купували моркву та цибулю для наметового табору і скільки Ніжинське міське управління освіти заплатило за світильник та дюбелі — усю цю і ще багато іншої інформації можна подивитися на сайті Ніжинської міської ради. З 16 червня там з’явився новий розділ «Відкритий бюджет».

Проект запрацював у рамках співпраці невеликих міст обласного значення та Євросоюзу. Ніжин — єдине з 25 міст України, що долучилось до співпраці з європейцями і погодилось показати свої доходи та видатки.

5-6 вересня мер Ніжина Анатолій Лінник презентував «Відкритий бюджет» у Києві.
 
— Решта учасників були в захваті, — говорить Віра Топіха, головний спеціаліст сектору з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Ніжинської міської ради. — До того ж, за надані Євросоюзом кошти (а це 25 тисяч доларів або близько 660 тисяч гривень) ми змогли втілити ще два проекти, тоді як інші міста-учасники — по одному. 25 тисяч доларів — це 80 відсотків від загальних витрат. Ще 20 виділяла міська рада.
 
Як погодились на таке? І чи вас взагалі запитували? — поцікавилась у фінансовому управлінні Ніжинської міської ради.
 
— Звичайно, нашою думкою цікавились, — говорить Маргарита Фурса, заступник начальника фінансового управління Ніжинської міської ради. — А що приховувати? До того ж, для нас це не в новину. І раніше розміщували подібну інформацію на сайті.
 
Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №38 (1637), 21 вересня 2017 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: