Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині провели змагання зі спортивного орієнтування

Фото.
26 вересня Центром туризму й краєзнавства учнівської молоді були організовані змагання зі спортивного орієнтування серед молоді

Квест, спортивне орієнтування, змагання, змагання зі спортивного орієнтування, школи, Центр туризму й краєзнавства, ЦТКУМ


З метою активізації роботи з підготовки команд загальноосвітніх навчальних закладів до проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), надання методичної допомоги вчителям географії та вчителям предмету “Захист Вітчизни” 26 вересня Центром туризму й краєзнавства учнівської молоді були організовані змагання зі спортивного орієнтування серед молоді. 

Захід був присвячений Дню визволення міста від фашистських загарбників та Всесвітньому дню туризму, який традиційно відзначають 27 вересня. 
 
У змаганнях взяли участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів Ніжина та команда Центру дитячої та юнацької творчості Куликівки.
 
Учасники квесту долали маршрут, який охоплював територію Графського парку та прилеглих територій до нього, знаходячи свої чотири контрольні пункти.
 
Співробітниками Центру туризму й краєзнавства учнівської молоді була створена спортивна карта та розроблена ефективна інноваційна схема організації та проведення етапів спортивного орієнтування. Примітно, що в Ніжині такі змагання проводяться вперше.
 
Найвище місце займав учасник, який вклався в контрольний час (30 хвилин), знайшов всі контрольні пункти, отримав відповідні відмітки в своєму бігунку та подолав маршрут з кращим результатом часу. 
 
У результаті змагань I місце зайняла команда ЗОШ №15, II - ЗОШ №11, III - ліцей при НДУ імені М.Гоголя.  










































































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: