Завантаження ...
banner
banner

Стало відомо, коли в Ніжині розпочнеться опалювальний сезон

Сьогодні, 4 жовтня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради на чолі з міським головою Анатолієм Лінником. На розгляд виконавчого комітету був винесений проект рішення "Про початок опалювального сезону 2017-2018рр. у м. Ніжині"


Сьогодні, 4 жовтня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради на чолі з міським головою Анатолієм Лінником. На розгляд виконавчого комітету був винесений проект рішення "Про початок опалювального сезону 2017-2018рр. у м. Ніжині".

Перший заступник міського голови Григорій Олійник доповів, що були отримані листи від керівників установ з проханням розпочати опалювальний сезон, беручи до уваги фактичний стан температури зовнішнього повітря у місті Ніжині.
 
Виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив надати дозвіл товариству «НіжинТеплоМережі» розпочати надання послуг з теплопостачання, Ніжинському відділенню Публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» та Ніжинському району електричних мереж «Чернігівобленерго» розпочати надання послуг з газопостачання та електропостачання для опалення:

з 4 жовтня: центральній міській лікарні ім. Миколи Галицького, Ніжинському пологовому будинку, Ніжинському дитячому будинку-інтернату;

з 13 жовтня:  загальноосвітнім школам та дошкільним навчальним закладам міста, вищим та спеціальним навчальним закладам міста соціального та культурного призначення, у житловому фонді комунальної власності територіальної громади міста Ніжина, кооперативних житлових будинках, будинках об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонді, а також у відомчому житловому фонді підприємств, установ та організацій міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: