Завантаження ...
banner
banner

Відбулися ігри Відкритого кубку Ніжина з волейболу

7 жовтня в стінах спортивного комплексу «Зірка», що по вулиці Прилуцька відбулися ігри кубку Ніжина з волейболу серед дівчат 2004 р.н. та молодше


7 жовтня в стінах спортивного комплексу «Зірка», що по вулиці Прилуцька відбулися ігри кубку Ніжина з волейболу серед дівчат 2004 р.н. та молодше. У змаганнях взяли участь дві команди із Ніжина 2004 та 2005 р.н., дві команди із Чернігова 2004 та 2005 р.н., команда із Прилук та команда гравців міста Канів.

Тренери команд разом із організаторами ігор зробили все можливе, щоб цей турнір пройшов на високому рівні і кожна з команд змогла проявити свої найкращі фізичні якості у цих зустрічах.
 
В урочистому відкритті ігор взяли участь директор міського центру «Спорт для всіх» Сергій Півень, начальник відділу спорту Павло Глушко та спортивний актив міста.
 
Напруги та емоційності матчам додавала присутність уболівальників, які гучно підтримували свої команди. А на майданчику точилася дуже запекла боротьба, яка і розставила команди на п’єдесталі пошани таким чином:
 
І місце – ДЮСШ Чернігів 2004р.
 
ІІ місце – ДЮСШ Ніжин 2004р.
 
ІІІ місце – м.Канів
 
IV місце – ДЮСШ Прилуки
 
V місце – ДЮСШ Чернігів 2005р.
 
VI місце – ДЮСШ Ніжин 2005р.
 
Переможцям та призерам змагань були вручені кубки, грамоти та солодощі.


































 

Вікторія Коломійченко
фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: