Завантаження ...
banner

Євробляхи «косять» під чернігівські автівки

Замість польських та литовських авто до України почали заїжджати машини з болгарськими номерами. Річ у тому, що болгарські номерні знаки дуже подібні до українських


Замість польських та литовських авто до України почали заїжджати машини з болгарськими номерами. Річ у тому, що болгарські номерні знаки дуже подібні до українських.

Українські водії сподіваються на неуважність правоохоронців і розраховують, що зможуть уникнути зустрічі з ними, - інформує сайт finance.ua.
Водії обирають авто з номерами, в основному з літерами «СА», «СВ» і «ВТ», якими у нас позначаються, відповідно, Черкаська, Чернігівська та Херсонська області. Мало того, номери ще й переробляють під українські для більшої схожості.
 
Разом з тим, схеми, за якими завозять до нас автомобілі з болгарськими номерами, абсолютно ідентичні «литовцям» і «полякам». Ті самі фіктивні фірми і «липові» трудові договори. Тому, крім сумнівних плюсів від схожих з українськими номерів, вигоди особливо ніякої. Хоча митниця так само вільно пропускає такі автомобілі до нас.
 
Головний ризик, який може спіткати незабаром кожного «пересічника» з єврономерами — це запуск поліцейської системи «Сирена», яка буде виловлювати практично будь-який не поставлений на облік автомобіль із загального дорожнього потоку.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: