Завантаження ...
banner
banner

Учні та вчителі Ніжинського району - серед переможців Міжнародного конкурсу творчих робіт

Протягом 27-29 вересня у Києві проходив фінал XIV Міжнародного конкурсу творчих робіт школярів, студентів, аспірантів і вчителів

Вчителі, учні, освіта, Голокост


Протягом 27-29 вересня у Києві проходив фінал XIV Міжнародного конкурсу творчих робіт школярів, студентів, аспірантів і вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності», організований Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Цього року на конкурс було надіслано 250 творчих робіт з усієї України, у тому числі, з Луганської області й Криму. Із них - 56 робіт були визнані найкращими та обрані членами журі до участі в фіналі.

Фіналістами цього року стали 12 студентів, 25 вчителів - при чому не лише історії, а й української мови, літератури, права - та 25 школярів.
 
За результатами захисту вчителі та учні Ніжинського району стали переможцями в таких номінаціях:

Вчителі, учні, освіта, Голокост


Вчителі

У номінації «Педагогічна майстерність»:

ІІІ місце - Єсипенко Людмила (вчитель історії Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.), Черненко Тетяна (завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації) «Війна з жіночим обличчям (фільм про жіночі долі війни, жінок з Ніжинщини)».
 
ІІ місце – Єсипенко Людмила (вчитель історії Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Виховний захід: «Історію не перепишеш, пам’ять не зітреш…»».
 
Учні

У номінації «Науково-дослідницька робота»:

І місце –Гуга Єлизавета (випускниця Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Він жертвує життям своїм для спасіння інших…» (Життя і служіння Феоктиста Смельницького).
 
У номінації «Пошукове дослідження»:

ІІ місце – Мершинець Ірина (випускниця Шатурського НВК) «Чужого болю не буває… Праведник народів світу – Устинія Петренко» (Документальний фільм з елементами художньої драматизації).
 
У номінації «Художня майстерність»:

І місце –Бондаренко Катерина (учениця Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.) «Забутий геноцид» (витинанка, присвячена трагедії ромів під час Другої світової війни).


Вчителі, учні, освіта, Голокост

Вчителі, учні, освіта, Голокост

Вчителі, учні, освіта, Голокост

Вчителі, учні, освіта, Голокост


Ніжинська РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: