Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина запросили Козловського та «Лісапетний батальйон»

У листопаді – Віталій Козловський, а в грудні – «Лісапетний батальйон». Такими планами з редакцією “Правда ТУТ” поділився директор міського Будинку культури Олег Драчук

Лісапетний батальйон, Віталій Козловський


У листопаді – Віталій Козловський, а в грудні – «Лісапетний батальйон».  Такими планами з редакцією “Правда ТУТ” поділився директор міського Будинку культури Олег Драчук.

Сам ніжинський поет-гуморист зізнається, що лише за цей рік на головній сцені міста побувало близько 12 відомих творчих колективів та співаків всеукраїнського та світового рівнів: Іво Бобул, брати Яремчуки, Алла Кудлай, Віктор Павлік, грузинський ансамбль “Мартве”, Ірина Федишин, «Лейся песня”, капела бандуристів імені О. Вересая… Усі вони практично збирали повні зали.
 
“Був повний аншлаг. Квитки швидко розбирали. Ніжинці звикають до мистецтва, до гарної музики та виконавців”, – не без гордощів говорить керівник Будинку культури.
 
Єдиний недолік, за словами Олега Драчука, маленький зал – на 400 місць:
 
“Зал малий, хотілося б більше. Люди мають свій менталітет, який працює не на користь гарних артистів. Для кращої роботи закладу не вистачає мирного життя та посмішок на обличчях ніжинців. Будинок культури потребує  талановитих артистів, якісних виконавців, вдячних глядачів, які люблять та цінують мистецтво, сцену, аплодисменти, радість, емоції. Ми маємо проблеми й невдачі. Але потроху їх вирішуємо. Працюємо й живемо лише для Вас.”
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: