Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська «КЛІО» в ефірі програми «Ранок на «Сівер-центрі»»

21 жовтня на телеканалі «Сівер-центр» Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії стартував 8-й сезон Обласного телевізійного чемпіонату «Віват, інтелект!»

Кліо, сівер-центр, інтелект

21 жовтня на телеканалі «Сівер-центр» Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії стартував 8-й сезон Обласного телевізійного чемпіонату «Віват, інтелект!».

Протягом останніх п’яти років в цьому популярному інтелектуальному турнірі перемагає команда ніжинських розумників «КЛІО». Саме тому 23 жовтня команду та їх педагога-тренера Суркова Василя Миколайовича запросили взяти участь у ефірі програми «Ранок на «Сівер-центрі»», яка була присвячена телегрі «Віват, інтелект!».

Цього року Ніжин представлятимуть в чемпіонаті вихованці інтелектуального клубу Ніжинського БДЮ Банзерук Анна (ЗОШ №10) – капітан, Кодак Єгор (ННВК «Престиж» №16), Куликівська Ольга (ЗОШ № 2), Самойло Володимир (Ніжинський міський ліцей), Зоценко Андрій (ННВК «Престиж» №16).

Юні ерудити та їх тренер розповіли про своє ставлення до цього телепроекту, підготовку до нього та підтвердили свою налаштованість на гарний результат в цьому сезоні. Відбіркова гра за участю «КЛІО» запланована на 4 листопада 2017 р.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: