Завантаження ...
banner

Колишній правоохоронець за організацію грального бізнесу заплатить 340 тисяч

Прокурором доведено вину колишнього правоохоронця в організації на Чернігівщині грального бізнесу, вироком призначено покарання – 340 тис грн

Гральний бізнес, поліцейський, прокуратура


Прокурором доведено вину колишнього правоохоронця в організації на Чернігівщині грального бізнесу, вироком призначено покарання – 340 тис грн.  

Прокуратурою Чернігівської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно організатора злочинної діяльності групи осіб, які займалися гральним бізнесом на території області (ч. 3 ст. 27, ч.1 ст.203-2 КК України).
 
У ході судового розгляду державний обвинувач у повному обсязі довів вину колишнього правоохоронця, який тривалий час переховувався від слідства, у вчинені інкримінованого злочину.
 
Вироком суду йому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 340 тис грн.
 
Установлено, що правоохоронець залучив 4 жителів області, які діючи у співучасті, протягом 2013-2014 років на території м. Новгород-Сіверський в орендованому приміщенні організували та забезпечили роботу грального закладу.
 
У ході слідства вилучено та конфісковано в дохід держави 12 гральних автоматів та комп’ютерну техніку із відповідним програмним забезпеченням для здійснення забороненного бізнесу.
 
Обвинувальні акти щодо інших 4 учасників незаконної діяльності судом розглянуто у 2015 році з призначенням покарання у виді штрафу, зокрема трьом особам по 170 тис грн, ще одній – 187 тис грн.
 
У зв’язку з несплатою трьома засудженими штрафів по 170 тис грн, судом замінено їм покарання на реальне позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: