Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола зустрівся з освітянами

В рамках робочого візиту до Ніжина завітав Народний депутат України Олександр Кодола

13 листопада, в рамках робочого візиту до Ніжина завітав Народний депутат України Олександр Кодола.

У великому залі Ніжинської міської ради відбулася зустріч з освітянами, де вкотре було підкреслено, що освіта залишається приорітетним напрямком діяльності народного депутата.

Було прозвітовано про те, які матеріальні кошти були виділені. 27 вересня 2017 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 689 для зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти міста Ніжина було виділено 1млн. 51 тис. грн. на закупівлю меблів (173 тис. грн.), комп`ютерів (270 тис. грн.), ноутбуків (219 тис. грн.), проекторів (123 тис. грн.), іншого технічного обладнання , а саме: принтерів, телевізорів, звукових систем та ін. на суму 266 тис. грн.

Все це обладнання буде сприяти покращенню навчального і виховного процесу. Як зазначив Олександр Кодола, серед його приорітетних напрямків роботи є медицина і освіта, і ті кошти, які вдалося залучити через співпрацю з Кабінетом Міністрів України, будуть спрямовані на їх розвиток.

В свою чергу, міський голова Анатолій Лінник подякував та підкреслив: «Ми маємо значну підтримку і з боку Народного депутата, і з боку Ніжинської міської ради. Докладаються значні зусилля, фінансові ресурси для того, щоб покращувати і матеріально-технічне забезпечення, і проведення капітальних та поточних ремонтів шкіл та забезпечення усім необхідним. Той фінансовий ресурс, який залучений за останній період, він дійсно вражає».

Потому, Олександр Михайлович вручив подарунки всім освітнім закладам міста.































За матеріалами
Відділу інформаційно-аналітичної
роботи та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: