Завантаження ...
banner
banner

Згоріла піцерія "Boun Appetito".Фото

Сьогодні, 12 лютого, по Успенській вулиці згоріла піцерія "Boun Appetito", яка знаходилася на другому поверсі офісної будівлі. Деталі поки що невідомі, але за розповідями очевидців пожежа почалася саме на другому поверсі і охопила дах будівлі.

"Я такого ще ніколи не бачив. Кажуть тут є газові балони, почекаємо доки вони вибухнуть", - саме так розмовляли діти років 10-12, які спостерігали сьогодні за гасінням пожежі і розмову яких, випадково вдалося почути.
 
Сьогодні по Успенській вулиці згоріла піцерія "Boun Appetito", яка знаходилася на другому поверсі офісної будівлі. Деталі поки що невідомі, але за розповідями очевидців пожежа  почалася саме на другому поверсі і охопила дах будівлі. Гасили вогонь прибули три машини, у тому числі і МНС, які по черзі від’їжджали за водою. Тим не менше дах завалився і другий поверх вигорів повністю, а от перший, здається вцілів. Принаймні навіть під час гасіння вогню туди заходили люди. Про постраждалих і матеріальні збитки інформації поки що немає.

По темі: Пожежа на Успенській. Фото очевидців (оновлено)
 










Пожежею надзвичайні події не обмежилися. Пожежний гідрант, який був встановлений біля міської поліклініки, за розповідями очевидців, був збитий автомобілем. В результаті на перехресті утворився фонтан вистою 4-5 метрів а вода затопила все перехрестя, заважаючи руху транспорту і, звичайно ж, додалося проблем пожежникам.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: