Завантаження ...
banner
banner

Учора судили підприємця, який займався гральними автоматами у Ніжині

Сьогодні, 13 лютого у Ніжині розпочинається судовий розгляд по суті кримінального провадження щодо особи, яка обвинувачується у веденні грального бізнесу. Така заборонена законом діяльність карається штрафом.

Сьогодні, 13 лютого у Ніжині розпочинається судовий розгляд по суті кримінального провадження щодо особи, яка обвинувачується у веденні грального бізнесу (ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України). Така діяльність карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. 

Державне обвинувачення в суді підтримує Ніжинська міжрайонна прокуратура. На лаві підсудних київський підприємець.
 
Його нелегальний гральний заклад, розташований в районі вокзалу залізничної станції «Ніжин», містив 9 гральних автоматів.
 
Заклад було викрито працівниками міліції у травні 2013 року. Особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення, встановлено в ході досудового розслідування. Але після повідомлення про підозру правопорушник почав переховуватись, у зв'язку з чим оголошувався в розшук.
 
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлений до суду після встановлення правоохоронними органами місцезнаходження підозрюваного у м. Києві в листопаді минулого року.

cntime.cn.ua
Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина,
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: