Завантаження ...
banner
banner

Замість МРЕВ у Ніжині відкрили сервісний центр. Фото

Сьогодні, 23 листопада, у Ніжині відбулась презентація оновленого сервісного центру МВС. Причому, в Ніжині відкрився другий в області оновлений сервісний центр

МРЕО, сервісний центр, МВС


Сьогодні, 23 листопада, у Ніжині відбулась презентація оновленого сервісного центру МВС. Причому, в Ніжині відкрився другий в області оновлений сервісний центр після Прилук.

Приміщення облаштоване по аналогії зі іншими сервісними центрами. 

Комфортні дивани та стільці, електронні інформаційні табло, де можна прочитати про послуги центру та їх вартість. Є навіть дитячий куточок.

Сервісний центр надає ряд послуг, зокрема, з реєстрації та перереєстрації транспортного засобу, видачі та заміни посвідчення водія, видача довідки про несудимість.

Функціонує також екзаменаційний клас для майбутніх водіїв.

Відзначимо, що в ході реформи сервісний центрів МВС також відбувся ряд важливих впроваджень, серед яких: онлайн-замовлення довідки про несудимість, презентація нових екзаменаційних питань, тепер вони є у відкритому доступі на сайті Головного сервісного центру МВС. Також працю онлайн-тренажер для підготовки до теоретичного іспиту з ПДР.

Адрема сервісного центру МВС у Ніжині: вулиця Московська, 78а

Розклад роботи: вівторок –пятниця з 9:00 до 18:00. Субота з 9:00 до 16:45. Без обідньої перерви. Неділя та понеділок – вихідні дні.































МРЕО, сервісний центр, МВС

МРЕО, сервісний центр, МВС




























 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: