Завантаження ...
banner

На Ічнянщині в пожежі загинули двоє дітей

26 листопада о 17:44 до Служби порятунку "101" м. Ічня надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Бережівка

26 листопада о 17:44 до Служби порятунку "101" міста Ічня надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Бережівка.

На місце пригоди прибуло відділення 13-го пожежно-професійного посту з селища Парафіївка та добровільна пожежна команда місцевого сільгосппідприємства. На той час будинок було вже повністю охоплено вогнем.

Під час гасіння рятувальники в одній з кімнат помешкання виявили тіла двох дітей без ознак життя. Ними виявились 6-річний син та 8-річна донька господарки. Старша донька 1995 року народження та 5-річна онука господаря будинку самотужки встигли покинути небезпечну зону, проте отримали опіки різного ступеню й були доставлені до Ічнянської центральної райлікарні. Причина трагедії наразі встановлюється.


Впродовж минулих вихідних 25-26 листопада на Чернігівщині під час пожеж загинуло три людини, серед яких двоє дітей. Ще дві дитини травмовано.

Підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 15 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. З них 13 – в житловому секторі.

Причинами виникнення пожеж у 7 випадках послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей та димарів, ще у 4 - необережне поводження громадян з вогнем.

Тільки за 2 доби в області вогнем знищено житловий будинок, господарчу будівлю, навіс, 6 тон сіна, пошкоджено 6 житлових будинків, літню кухню, гараж та легковий автомобіль.

Шановні ніжинці! Бережіть своє життя та майно від пожеж, дотримуйтесь вимог Правил пожежної безпеки в Україні.





Відділ з питань НС та ЦЗН (за матеріалами
Управління ДСНС у Чернігівській області).
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: