Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола зустрівся із Спікером Сейму Латвійської Республіки Інарою Мурніеце

«Прибалти - наші найвірніші друзі. Сьогодні ще раз впевнився у цьому, беручи участь як голова групи міжпарламентських зв’язків з Латвією у зустрічі із Спікером Сейму Латвійської Республіки Інарою Мурніеце повідомив народний депутат Олександр Кодола.

«Прибалти - наші найвірніші друзі. Сьогодні ще раз впевнився у цьому, беручи участь як голова групи міжпарламентських зв’язків з Латвією у зустрічі із Спікером Сейму Латвійської Республіки Інарою Мурніеце», - повідомив народний депутат України Олександр Кодола

«Разом з головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом ми зустрілися з пані Інарою Мурніеце під час її візиту до  нашого парламенту . В ході зустрічі було обговорено питання участі нашої держави в європейських інституціях, хід реформ в Україні, шляхи реалізації підписаних учора Мінських домовленостей, ділові та культурні зв’язки між нашими країнами», - розповів народний депутат.
 
«Я ще раз впевнився, що країни Балтії, Європа готові нам допомоги, і вже допомагають Україні.  Але й ми повинні повсякчас доводити, що ситуація, не зважаючи на російську агресію, в нашій країні змінюється на краще, що реформи реалізуються.  І в цьому , як запевнила Спікер Сейму, Європа та Латвія завжди готові простягнути нам руку дружби і допомоги. Ми почули від пані Мурніеце слова про готовність Латвії поділитися з Україною досвідом реформ, вона запевнила нас, що латвійський народ солідарний з громадянами України і підтримує їх», - підкреслив Олександр Кодола.

«Вважаю, що у побудові тісних дружніх та ділових стосунків між Україною та Латвією важливу роль гратиме і наша міжпарламентська група. Нами намічено низку важливих ділових контактів, результатами яких стануть реальні справи. Переговори з латвійською стороною про співпрацю вже розпочалися», - підкреслив голова міжпарламентської групи.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли

Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина,
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: