Завантаження ...
banner

На вулицях Ніжина встановлять 18 нових зупинкових комплексів

На вулиці Незалежності в Ніжині розпочався монтаж першого з вісімнадцяти нових зупинкових комлексів для громадського громадського транспорту. Ніжинці давно чекали оновлення зупинок, адже останні все частіше стають непридатними і просто таки падають від старості мало не на людей

Зупинка, зупинковий комплекс, Незалежності

 
Сучасні зупинкові секції з міцним металевим каркасом та прозорими стінами із ударостійкого скла протягом грудня встановлять і на інших вулицях центру та околиць Ніжина. Виготовили їх одразу двох типів – чотирьох- та шести метрові відповідно.

Втілюється в життя цей масштабний соціальний інфраструктурний проект завдяки ініціативі народного депутата України Олександра Кодоли. Народний депутат залучив із депутатського фонду соціально-економічного розвитку кошти на оновлення зупинок у своєму виборчому окрузі.

Своєчасність встановлення нових зупинкових комплексів нардеп днями прокоментував на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук:

Коли я вперше приїхав до Ніжина, мені впали в очі старі ще радянські зупинки. Останні роки ситуація тільки погіршується, вони почали руйнуватися і просто падати. Сьогодні така зупинка впала в центрі міста на вулиці Шевченко. На щастя обійшлося без жертв. Сьогодні сучасні зупинкові комплекси — це не тільки обличчя міста, а комфорт і безпека ніжинців. Тому я звертаюся до міської влади разом зі мною розпочати програму по оновленню зупинок громадського транспорту в нашому місті. За мого сприяння перші 18 сучасних зупинкових комплексів з'явиться в Ніжині вже в грудні цього року».

Нагадаємо, що протягом трьох років у Ніжині інтенсивно впроваджують в життя соціальні проекти Олександра Кодоли, і це не тільки вже відомі ніжинці проекти із встановлення дитячих та спортивних майданчиків, велопарковок, але й встановлення на сучасних ліхтарів на сонячних батареях.

Михайло Ломоносов
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: