Завантаження ...
banner
banner

Як факультет психології та соціальної роботи НДУ святкував своє 15-річчя

Фото.
У рамках святкування 15-річчя з часу створення факультету психології та соціальної роботи студенти та викладачі провели цілий ряд заходів, зокрема конференції, круглі столи, семінари, флешмоб, фотовиставку



У рамках святкування 15-річчя з часу створення факультету психології та соціальної роботи студенти та викладачі провели цілий ряд заходів, зокрема конференції, круглі столи, семінари, флешмоб, фотовиставку.

Кульмінацією святкування стали урочистості під назвою «15 років успіху», що відбулись 30 листопада в актовій залі університету, де лунали слова привітання, нагороди та подарунки.  

З вітальним словом виступила перший декан факультету, доцент Антоніна Конончук. 

Також зі словами привітання вийшли на святкову сцену завідувач кафедри загальної та практичної психології, професор Микола  Папуча та Наталія Суховєєва, як «перший випускник» кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. 

До привітань також приєдналася завідувач кафедри педагогіки, професор, Євгенія Коваленко. Крім того – на викладачів, студентів та гостей свята чекав сюрприз у вигляді привітання від «збірної команди» деканів дружніх факультетів.

Концертна програма передбачала безліч цікавих виступів: танці, співи, цікаве гумористичне відео від викладачів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, відео вітання від випускників факультету різних років, та багато іншого.

З привітанням завітав зразковий танцювальний колектив «Вікторія», який 15 років супроводжує безліч заходів на факультеті, порадувала виступом студентка факультету культури та мистецтв Ірина Шевченко. 

Багато номерів було підготовлено студентами факультету: пісня у виконанні Олександра Оніщенка «Ти подобаєшся мені», Тетяна Величко виступали з піснями «Усміхнися мені» та виконала романс у супроводі гітар Євгена Медвідя та Володимира Поліщука. Особливо креативно студентки факультету розважали присутніх гумористичними номерами, де Світлана Медвідь виступила у ролі Олега Винника з піснею «Ніно». На святкування також приїхали випускники різних років, і на концерті свої пісні подарували випускниці Яна Желіба та Тетяна Букій.

Родзинкою свята був виступ маленьких гостей: вихованців ДНЗ №21.

З першого року свого існування факультет співпрацює з Ніжинським дитячим будинком-інтернатом, представники якого також завітали на святкування: з вітальним словом виступила директор інтернату Олена Гармаш та вихованці закладу, які декламували вірші Шевченка та виконали козацький танок.
Під кінець святкування ректор університету Олександр Самойленко відзначив викладачів, співробітників  та кращих студентів факультету; професорам Євгенії Коваленко та Миколі Папучі вручив нагороди «Заслужений працівник Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя». 
Також Голова профкому НДУ Олексій Лейберов виступів з вітальним словом, та вручив нагороди викладачам.

Декан факультету психології та соціальної роботи, доцент, кандидат психологічних наук Олексій Тимошенко відзначив нагородами викладачів факультету, і завершив урочистості такими словами.































































































 

Валентина Ващенко
Фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: