Завантаження ...
banner
banner

Бережіть гаманці. Активізувались крадіжки на місцевих ринках

Вчора, 12 грудні відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Вчора, 12 грудні відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна актуалізувала увагу присутніх на поширенні випадків крадіжок гаманців на ринках: «Я звертаюсь до усіх жителів міста, а особливо до жінок, з проханням бути більш уважними на ринках та магазинах. Все частіше фіксуються випадки, коли гаманці витягують прямо із кишень та сумочок».

Вже другий тиждень підряд робиться акцент на порушенні водіями правил дорожнього руху, а саме перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння: за тиждень складено 5 протоклолів.

Міський голова Анатолій Лінник черговий раз підняв питання щодо стихійної торгівлі по вулиці Московська, руху багатотоннажного транспорту містом та стоянці таксі на автобусних зупинках.

За матеріалами
відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: