Завантаження ...
banner

За матеріалами СБУ до п`яти років позбавлення волі засуджено двох поліцейських

За матеріалами СБУ апеляційний суд Чернігівської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким двох працівників поліції засуджено до п’яти років позбавлення волі


За матеріалами Служби безпеки України апеляційний суд Чернігівської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким двох працівників поліції засуджено до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Співробітники СБ України у липні 2016 року викрили на хабарництві старшого слідчого та старшого інспектора нагляду за дорожнім рухом Чернігівського райвідділу поліції. Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники вимагали у мешканця обласного центру сім з половиною тисяч гривень за закриття кримінального провадження щодо скоєного ним ДТП.

Співробітники СБУ затримали поліцейських під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.
Деснянський районний суд Чернігова визнав затриманих винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Засуджених також позбавлено спеціальних звань та права обіймати посади у правоохоронних органах. 

Вирок набрав законної сили.

Прес-центр СБ України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: