Завантаження ...
banner

Зима зимою, а велосипеди крадуть все одно

Сьогодні, 15 січня, на щотижневій оперативній нараді, старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла про стан оперативної обстановки, що склалася у Ніжині за останній тиждень



Сьогодні, 15 січня, на щотижневій оперативній нараді, старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла про стан оперативної обстановки, що склалася у Ніжині за останній тиждень. 

Протягом минулого тижня до Ніжинського відділу поліції надійшло 247 заяв та повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інші події, з яких розпочато п’ятнадцять кримінальних проваджень. 

Щодо адміністративної практики, то минулого тижня було складено 80 адміністративних матеріалів, у 45 випадках винесено попередження, у восьми накладено штраф на загальну суму 2 261 грн. 27 адміністративних протоколів передано на розгляд до інших органів. 

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху, минулого тижня продовжується фіксація випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, таких випадків 5. Три особи керували транспортними засобами не маючи відповідних документів або будучи позбавленими права керування. З вини водіїв допущено сім ДТП без потерпілих осіб.

Якщо говорити про злочини вчинені на минулому тижні, то найбільше вчинено крадіжок, їх дев’ять, чотири випадки спричиненя легких тілесних ушкоджень, один службовий злочин та один факт збуту наркотиних засобів. 

Із дев’яти крадіжок зареєстрованих на минуломи тижні, три крадіжки велосипедів. Незважаючи на похолодання люди продовжують користуатися велосипедами, залишають їх біля маганизів та кафе, не привязують. Такі велосипеди стають легкою здобиччю для злочинців, котрі їх тоді перепродають за 200-300 грн. 

Поліція закликає людей, що продовжують користуватися велосипедами, вживати елеметарні заходи безпеки та прив’язувати свій транспортний засіб.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: