Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській дитячій хореографічній школі відкрили “Фітнес-центр для дітей”

З 22 січня у приміщенні Ніжинської дитячої хореографічної школи розпочав роботу Центр розвитку дитини «Фітнес для дітей» для учасників

З  22 січня у приміщенні Ніжинської дитячої хореографічної школи  розпочав роботу Центр розвитку дитини «Фітнес для дітей» для учасників підготовчих груп та учнів Ніжинської дитячої хореографічної школи.

Даний проект – переможець Громадського бюджету Ніжина у 2017 році.

На сьогоднішній день фітнес для дітей є одним з найпопулярніших напрямків видів вправ, спрямованих на фізичний розвиток дітей, їх оздоровлення і підтримання відмінної фізичної форми.

Фітнес для дітей на базі Ніжинської дитячої хореографічної школи долає різні проблеми, пропонуючи малюкам займатися фізичними вправами в колективі, проводячи час весело та з користю.

Дитячий фітнес - це поліпшення як фізичного, так і психологічного розвитку учнів Ніжинської дитячої хореографічної школи. Як відомо, чим краща фізична форма дитини, тим міцніший у неї імунітет, і менша ймовірність отримати простудні захворювання.

Центр розвитку дитини «Фітнес для дітей» Ніжинської дитячої хореографічної школи це:
1. Розминка. Тренінг має починатися з розігрівання м'язів, з метою підготовки тіла до подальших фізичних вправ.
2. Основна частина. Півгодинний період виконання вправ, що розвивають фізичні якості дитячого організму. Всі навантаження адаптовані суто для дитячого організму.
3. Кінцевий етап - заминка. Зняття загальної втоми, приведення дихання і серцебиття в норму.

Ніжинська дитяча хореографічна школа

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: