Завантаження ...
banner
banner

«Тарпан» здійснив дослідну поїздку за маршрутом Дарниця – Крути

Швидкісний міжрегіональний двосистемний електропоїзд «Тарпан» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу 16 січня поточного року здійснив дослідну поїздку за маршрутом Дарниця (Київ) – Крути (Чернігівська область)

Тарпан, Крути, потяг, залізниця


Швидкісний міжрегіональний двосистемний електропоїзд «Тарпан» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу 16 січня поточного року здійснив дослідну поїздку за маршрутом Дарниця (Київ) – Крути (Чернігівська область)

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на прес-службу Крюківського вагонобудівного заводу
 
Як повідомив директор з якості ПАТ «КВБЗ» Тарас Беценко, у складі команди поїзда були представники департаменту електрифікації та електропостачання ПАТ «Укрзалізниця», філії УЗ «Українська залізнична швидкісна компанія», Київського сервісного центру, що входить до складу сервісної служби КВБЗ. Вони слідкували за роботою систем електропоїзда, що працювали у штатному режимі.
 
Електропоїзд вийшов з Києва об 11-30 і успішно прибув на станцію Крути об 13-05 згідно з установленим графіком руху. Потім проїхав у зворотному напрямку.
 

Нагадаємо, що у липні 2017 року “Укрзалізниця” уклала угоду з Крюківським вагонобудівним заводом на ремонт двох “Тарпанів”.

Довідково: ЕКр1 «Тарпан» (Електропоїзд Крюківський перший) — міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд, створений на Крюківському вагонобудівному заводі в 2011–2012 роках.
 

24 червня 2014 року розпочалася експлуатація поїздів серії ЕКр1. У перший рейс електропоїзд під № 743 вирушив 24 червня 2014 року за маршрутом Дарниця — Київ-Пасажирський — Львів, а з 1 липня 2014 року обидва поїзди курсували у сполученні Київ — Одеса — Київ. У цілому поїзд ЕКр-1 експлуатуватиметься на всіх маршрутах обслуговування поїздів Інтерсіті+.
 
З 12 грудня 2014 року по 15 червня 2015 року курсував за новим маршрутом Київ — Кривий Ріг.
 
Експлуатує поїзди Українська залізнична швидкісна компанія. Згідно з договором, термін сервісного обслуговування поїздів — 1 рік, гарантійного — 2 роки.
 
Станом на червень 2016 року кількість перевезених двома складами ЕКр1 «Тарпан» склала більше 700 тисяч чоловік.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: