Завантаження ...
banner
banner

20 лютого студенти НДУ, збираються створити живий ланцюг між корпусами університету

Факультету психології та соціальної роботи запрошує студентів Ніжинського державного університету приєднатися до акції присвяченій дню Героїв Небесної Сотні. Вона відбудеться 20 лютого на перерві після другої пари об 11.05

Факультету психології та соціальної роботи запрошує студентів Ніжинського державного університету приєднатися до акції  присвяченій дню Героїв Небесної Сотні. Вона відбудеться 20 лютого на перерві після другої пари об 11.05 на алеї між старим та новим корпусом НДУ імені Миколи Гоголя. 

Зміст акції: створити живий ланцюг від старого до нового корпусу, кожен з його учасників триматиме невеличку табличку, на якій буде написано ПІП, роки життя та місце проживання одного з учасників Небесної сотні. 
 
Організатори зазначають, що акція  відбуватиметься протягом 10-15 хвилин перерви, після чого (якщо звичайно ж керівництво університету буде не проти) усі ці таблички будуть розміщені у вестибюлі нового корпусу. 
 
Об 11.15 буде оголошено хвилину мовчання - після чого буде запропоновано усі треті пари почати також з хвилини мовчання. 
 
Деталі акції та як до неї долучитися можна дізнатися на сторінці організаторів

Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина, май нежин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: