Завантаження ...
banner

Обрано кандидатуру на звання "Почесний громадянин міста Ніжина"

30 січня вперше у цьому році відбулось засідання Експертної ради з питання надання звання "Почесний громадянин міста Нжина"

Почесний громадянин, Мамедов


30 січня вперше у цьому році відбулось засідання Експертної ради з питання надання звання "Почесний громадянин міста Нжина". 

На початку заступник міського голови Ігор Алєксєєнко запропонував обрати головою Ради міського очільника Лінника Анатолія Валерійовича, заступником голови Ради – секретаря міської ради Салогуба Валерія Володимировича, секретарем Ради – начальника відділу з питань організації діяльності міської ради та її виконавчого комітету.

На ім’я міського голови надійшло три листа з проханням надати звання «Почесний громадянин міста Ніжина»: два з них -  Мамедову Володимиру Хейбаровичу і один лист  -  Лукачу Василю Степановичу.

Члени експертної ради ретельно вивчили листі-звернення, обговорили обидві кандидатури, врахували усі звання і регалії кожного кандидата а також його активну позицію у суспільному житті міста. Потому перейшли до відкритого голосування.

Внаслідок підрахунку голосів Експертною радою було одноголосно ухвалено надати звання «Почесний громадянин міста Ніжина» Володимиру Мамедову за його внесок у розвиток спорту у місті і підтримку різних соціальних проектів.

Наприкінці Володимир Хейбарович подякував присутнім за таку честь і пообіцяв надалі підтримувати наше місто на усіх рівнях.

Надалі рішення Експертної ради виноситиметься на затвердження сесії міської ради.

Почесний громадянин, Мамедов

Почесний громадянин, Мамедов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: