Завантаження ...
banner
banner

Коли на ніжинських зупинках з’явиться дах і стіни?

Протягом грудня 2017 року по Ніжину було демонтовано деякі старі зупинки та встановлено нові. Щоправда, встановили тільки металевий каркас зупинок, без даху та бокових стінок. Судячи з усього дах має бути з полікарбонату, а стінки з міцного скла

зупинки, Вертіївка, УЖКГ, Кодола

Протягом грудня 2017 року по Ніжину було демонтовано деякі старі зупинки та встановлено нові. Щоправда, встановили тільки металевий каркас зупинок, без даху та бокових стінок. Судячи з усього дах має бути з полікарбонату, а стінки з міцного скла. 

Тоді управління житлово-комунального господарства відрапортувало про проведення робіт зі встановленню нових зупинкових комплексів по місту. 

Було повідомлено, що кошти на їх придбання  виділено із фонду соціального розвитку за сприянням народного депутата України Олександра Кодоли та за рахунок співфінансування з міського бюджету. 

Сума затрачена на кожну зупинки не називалась, але відомо, що у Вертіївці за сприяння депутата Олександра Кодоли було встановлено одну таку зупинку за 190 тисяч гривень, тобто, за ціною “малосімейки” у Ніжині.

Виконання робіт замовлялося  у ФОП Логінов В.М. і планувалося встановити вісімнадцять нових автобусних зупинок малих (4 м завдовжки) та великих (6м довжиною), а саме: по вулиці Незалежності, Набережна, Шевченка тощо.  

На вулиці вже 7 лютого, а зупинки і далі стоять без даху і стінок. Коли їх збираються встановлювати — невідомо.

Тим часом синоптики прогнозують на вихідні потепління, і ймовірно дощ зі снігом, так що відчути “переваги” зупинок без даху можна буде вже скоро. 

А там і до весни недалеко.

зупинки, Вертіївка, УЖКГ, Кодола

зупинки, Вертіївка, УЖКГ, Кодола

зупинки, Вертіївка, УЖКГ, Кодола

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: