Завантаження ...
banner
banner

Учні з Ніжина поїдуть на мовне стажування до Франції

Традиційно у лютому вже третій рік поспіль Ніжинський навчально-виховний комплекс № 16 «Престиж» приймає представників французької доброчинної асоціації Liouba Lorr’Ukraine. Пріоритетною метою міжнародного культурного

стажування, Франція

Традиційно у лютому вже третій рік поспіль Ніжинський навчально-виховний комплекс № 16 «Престиж» приймає представників французької доброчинної асоціації Liouba Lorr’Ukraine.

Пріоритетною метою міжнародного культурного співробітництва між Ніжином та Лотарингією, північним регіоном Франції, є сприяння вивченню французької мови в Україні. У програму візиту завжди входить екзамен-відбір учнів, що вивчають французьку мову на базі навчально-виховного комплексу № 16, для поїздки на мовне стажування до Франції.

Гурток французької мови для юних ніжинців веде учитель навчально-виховного комплексу № 16 Людмила Копенкіна, яка готує дітей до іспиту і супроводжує їх протягом поїздки у червні.

Цього року у іспиті беруть участь 15 учнів. Пан Даніель Бедделем, президент доброчинної асоціації, планує відібрати для мовного стажування не менше 12 учнів. Будемо сподіватися серед них, як і кожного року, будуть учні школи № 16 «Престиж».

стажування, Франція

стажування, Франція

Управління освіти Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: