Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинські дзюдоїсти “поклали на лопатки” суперників з 7 областей України

На Всеукраїнському турнірі з дзюдо “School of Sport Kiyv Judo Open” вихованці Ніжинської КДЮСШ та ГО “Спортивний клуб єдиноборств “Спарта” “завоювали” ряд переможних трофеїв. Свою міць, спритність та жагу до перемоги в Києві показали


дзюдо, Всеукраїнський турнір

На Всеукраїнському турнірі з дзюдо “School of Sport Kiyv Judo Open” вихованці Ніжинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи  та громадська організація “Спортивний клуб єдиноборств “Спарта” “завоювали” ряд переможних трофеїв.

Свою міць, спритність та жагу до перемоги в Києві показали близько 500 юних спортсменів із Харківської, Дніпропетровської, Волинської, Житомирської, Полтавської, Київської, Чернігівської областей. У турнірі взяли участь юнаки 2007-2009 років народження.

Повідомляє ПравдаТУТ

Із “золотом” додому приїхав Єгор Литвиненко (2009 р.н., 24 кг), із “бронзою” – Олексій Шаповалов (2008 р.н., 33 кг), Костянтин Даниленко та Олександр Янок (2007 р.н., 33 кг). На 5 місці опинились Кирило Євлах, Євген Зязюн та Назар Черних.

“Був досить масштабний турнір. Високий рівень показали і наші дзюдоїсти, і їх суперники. Боролися всі гідно – і ті, хто “зачепився” за медалі, і ті, хто не отримав їх. “Билися” по 5-6 разів”, – відзначає тренер хлопців Сергій Антонян.

Відмітимо, що в планах ніжинських дзюдоїстів – участь у Міжнародному турнірі в Білорусі (10 березня) та в Будапешті (28 квітня).

дзюдо, Всеукраїнський турнір

дзюдо, Всеукраїнський турнір

дзюдо, Всеукраїнський турнір

дзюдо, Всеукраїнський турнір

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: