Завантаження ...
banner
banner

У Ріпкинській школі №2 вибухнув снаряд від РПГ-18. Постраждали 4 людини

Вчора, 18 лютого о 16-й годині у ріпкінській школі №2 пролунав вибух. Напередодні трагедії місцевий самооборонівець, який побував у зоні АТО, приніс до навчального закладу два, як він думав, використані снаряди від РПГ-18.


 
Вчора, 18 лютого о 16-й годині у ріпкінській школі №2 пролунав вибух. 
 
Напередодні трагедії місцевий самооборонівець, який побував у зоні АТО, приніс до навчального закладу два, як він думав, використані снаряди від РПГ-18. Снаряд планувалося розмістити у музеї школи в якості експонату. Напередодні трагедії у шкільній бібліотеці гранату роздивлялися працівники школи: інструктор з водіння, його дружина – завгосп школи, бібліотекар та вчителька.
 
Близько 16 години пролунав вибух, граната виявилася справною. Бібліотекар та вчителька отримали незначні осколкові поранення. Найважче поранення у груди отримала завгосп 1981 року народження. Згодом стало  відомо, що від отриманих поранень жінка померла.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, встановили: що ще одну гранату самооборонівець подарував музею школи №1. Її огородили вибухотехніки. Виявилося, і друга граната була справною. Вона могла спрацювати у будь-який момент.

 
На місці події продовжують працювати рятувальники та міліціонери. Самооборонівця, який приніс у школу вибухівку, затримали. У його оселі проводять обшуки. Є відомості, що подібні експонати з війни він дарував і своїм знайомим. 

svoboda.fm

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: