Завантаження ...
banner

Із «Десни» на війну: в АТО загинула молода дівчина

Старша медична сестра медичної роти 10-ї гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька загинула після влучання протитанкової керованої ракети по броньованому транспорту в зоні бойових дій

медична сестра, Сабіна Галицька, загинула

Старша медична сестра медичної роти 10-ї гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька загинула після влучання протитанкової керованої ракети по броньованому транспорту в зоні бойових дій поблизу Кримського на Луганщині.

Про загибель Сабіни Галицької повідомляє 10-та окрема гірсько-штурмова бригада.

"Загинула наша сестра – медик, військовослужбовець і людина з великим серцем – Сабіна", - ідеться в повідомленні.

Військові відзначають, що Сабіна Галицька загинула під час надання цивільному населенню медичної допомоги. Тоді терористи обстріляли транспорт медиків у зоні бойових дій.

"Ми обіцяємо, що путінські покидьки заплатять за це максимальну ціну. Вбивати жінок та мирних мешканців - це все, на що здатні кляті російські окупанти", - зазначає прес-служба 10-ї бригади.

"Загинула дівчина красуня медик Сабіна Галицька, 23 роки", - написала у Facebook Каміла Залевська.

Вона повідомила, що разом із Сабіною важку травму отримав її побратим, а ще двоє від вибуху мають контузію. Нагадаємо, прес-центр штабу АТО ввечері 20 лютого проінформував про одного загиблого та трьох поранених військовослужбовців. Загалом за добу поранення та травми отримали 7 військових.

"Важка втрата... Загинула старша медсестра медичної роти 10 окремої гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька", - написав у Facebook Володимир Свістельницький.

23-річна Сабіна Галицька народилася в Бастовій Рудні Ємільчинського району Житомирської області.

Навчалася у Новоград-Волинському медичному коледжі. Потім працювала в Барашівській дитячій лікарні. проходила службу в Навчальному центрі "Десна", а потім підписала контракт і стала військовою в медичній роті.

Вдома на Сабіну Галицьку чекали батьки.



медична сестра, Сабіна Галицька, загинула

Україна молода

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: