Завантаження ...
banner

У Єгипті вбили дівчину з Ніжина. Відео

У Хургаді поліція знайшла тіло 29-річної дівчини родом із Ніжина з численними пораненнями. Її знайшли мертвою в орендованій квартирі. До поліції зателефонували сусіди, коли відчули неприємний запах


У Хургаді поліція знайшла тіло 29-річної дівчини родом із Ніжина з численними пораненнями. Її знайшли мертвою в орендованій квартирі. До поліції зателефонували сусіди, коли відчули неприємний запах.

Про це передає ТСН

Зазначається, що 29-річна жінка проживала в Хургаді майже три роки, з яких останні півтора була в напівофіційному шлюбі з місцевим бізнесменом.


З ним, за словами знайомих та рідних, у неї були чудові стосунки. Дівчина працювала на ресепшені у готелі. Мала добру репутацію й  керівництво навіть планувало підвищити її на посаді.

Тіло жінки знайшли сусіди й одразу ж повідомили поліцію та її чоловіка. Наразі триває розслідування. Ситуацію під контролем тримає українське консульство в Єгипті. За словами дипломатів, правоохоронці розглядають приблизно 20 версій. 

За джерелами ТСН у Хургаді, стало відомо, що поліції таки вдалося затримати убивцю. Це чоловік, який хотів пограбувати квартиру, утім не очікував, що господариня повернеться додому так рано.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: