Завантаження ...
banner

Голосуй за майбутнє бізнесу Ніжина

Запрошуємо представників бізнес-спільноти Ніжина віддати свій голос за найбільш важливі напрями підтримки, яких потребує бізнес у місті Ніжині

Бізнес, опитування, FORBIZ


Запрошуємо представників бізнес-спільноти Ніжина віддати свій голос за найбільш важливі напрями підтримки, яких потребує бізнес у місті Ніжині.

Напрями, які наберуть найбільшу кількість голосів, стануть довгостроковими пріоритетами обласної та місцевої влади в сфері підтримки бізнесу, ляжуть в основу розробки відповідних проектів та програм.

Анкета для голосування:    https://goo.gl/forms/cn9cNbNj7S371Uwo2 

Звертаємо вашу увагу на те, що всі анкети є анонімними та доступними тільки до 12 березня 2018 року!

 Довідково:

Це другий етап опитування, який проводиться Ніжинською міською радою спільно з проектом міжнародної технічної допомоги FORBIZ в рамках ініціативи «Підтримка ЄС України у відновленні її економіки» (EU4Busines), що фінансується коштом Європейського Союзу.
 
Запропоновані у анкетах напрями сформульовані робочою групою із врахуванням результатів першого етапу опитування, який проводився з 5 по 9 лютого цього року та мав своєю метою виявлення сильних, слабких сторін бізнесу, а також можливостей та загроз для його розвитку.

Про Програму FORBIZhttp://cg.gov.ua/index.php?id=283796&tp=0
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: