Завантаження ...
banner
banner

Засідання комісії по законності

2 березня в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю


2 березня в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Григорій Олійник, Сергій Осадчий,депутати міської ради, представники громадськості, ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний, у якому було розглянуто два звернення громадян до міського голови. 
Перше звернення було від мешканців будинків 6 і 8 пров. Інституцький, в якому говорилося про вимогу скасувати рішення 33 сесії V скликання 2007 року, як таке, що не відповідає законодавству України; повністю врахувати висновки узгоджувальної комісії щодо зонування м. Ніжина без доповнень, анулювати висновки ПП «ПБФ «Дом – 2» про можливість забудови ділянки між Графським парком і міським стадіоном «Спартак» площею 0,6 га і перевести дану територію в рекреаційну зону; розробнику привести детальний план території по правому березі р. Остер в напрямку руху до шлюзу в м. Ніжині у відповідність до рішення 29 сесії Ніжинської міської ради VIIскликання «Про затвердження містобудівної документації «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області» від 4 жовтня 2017 року та виконати вимоги щодо цілісності та призначення даної земельної ділянки; необхідність розробки детального плану території із врахуванням розміщення вікових дубів, віком від 180 до 357 років. Друге, з проханням підтримати ніжинську громаду та подати напрацьовані ініціативною групою пропозиції щодо корекції та зміни містобудівної документації у місті на законодавчій основі.

У різному, розглянули рішення Господарського суду Чернігівської області від 16 лютого 2018 року у справі 927/1117/17 на проведення аналізу з метою недопущення в подальшому помилок при укладанні договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Ніжина з фізичними особами підприємцями.

Обидва звернення були детально розглянуті та вивчені, з урахуванням думки громадськості. Надані відповідні протокольні доручення.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: