Завантаження ...
banner
banner

«Фрунзівець» уже третій рік поспіль чемпіон області з футзалу

Свисток судді Павла Децюк сповістив про закінчення першості Чернігівської області з футзалу «Граємо за Україну Разом» 2018 року

Футбол, Фрунзівець


Свисток судді Павла Децюк сповістив про закінчення першості Чернігівської області з футзалу «Граємо за Україну Разом» 2018 року.

У той час, коли суддівська колегія разом із головою Чернігівської обласної федерації футболу Геннадієм Прокоповичем та його заступником Анатолієм Свистуном готувались до церемонії нагородження призерів області з футболу, багаточисельна когорта вболівальників ніжинського ФК «Фрунзівець» вітала свою команду з перемогою.

«Фрунзівець» пройшов два етапи, щоб потрапити до фінальної четвірки. Спочатку вдома, а потім у Борзні, команда дала зрозуміти, що буде боротися за нагороди найвищого гатунку.

25 лютого, місто Чернігів, як і рік тому, до фіналу потрапили – ФК «Фрунзівець», «Дев’ятка» (м. Ніжин), ФК «Короп» і ФК «Борзна».

За словами головного тренера команди Григорія Кучеровського, потрапити гравцям до фіналу було важче, ніж зіграти у самому фіналі. Рахунок фінальних ігор говорить сам за себе: ФК «Фрунзівець» - ФК «Короп» - 6:1; ФК «Фрунзівець» - ФК «Борзна» - 5:1; ФК «Фрунзівець» - «Дев’ятка» - 8:1. Забито 19 голів, пропущено – 3. Кращим нападником турніру визнано Артема Грищенка з команди «Фрунзівець».

Та варто відзначити усіх гравців команди. Це – воротарі Поправко О., Лутченко А., гравці Круковець В.(капітан команди), Валько Є., Романенко Д., Перевозчиков А., Бабор О., Зенченко Є., Грищенко А., Донець І., Костюченко М., Рибцов В., Вересоцький А., Борщ Д., Галетян Є., котрі втретє поспіль підтвердили звання чемпіонів Чернігівської області з футзалу «Граймо за Україну Разом». І третій рік приводять команду до перемоги тренер ФК «Фрунзівець» Григорій Кучеровський та Президент клубу Олексій Бойко.

Почалася церемонія нагородження команд, і ніби в душі вирує дух перемоги, а на серці – гіркота. Дві ніжинські команди потрапили до фіналу, вибороли перше та третє місця, та, на жаль, підтримати їх не приїхав жодний представник міської федерації футболу і жоден працівник відділу фізичної культури та спорту міської ради. Дуже прикрий факт! Три роки поспіль міська влада ігнорує ФК «Фрунзівець». Та, на щастя, бажаючих поїхати до Чернігова вболівальників було вдосталь, і вони отримали великий позитив від гри «Фрунзівця», а команда мала «п’ятого» гравця в полі. За це всім вболівальникам велика подяка від усієї команди та керівництва клубу.

Окрему подяку висловлюємо голові Ніжинської районної державної адміністрації  Вячеславу Івашину, котрий не лише особисто був присутній і на всіх етапах підтримував команду, але й допоміг організувати підвіз вболівальників, котрі своєю підтримкою допомогли команді стати чемпіоном Чернігівської області з футзалу.

акож від імені команди та керівництва клубу висловлюємо щирі слова подяки родині Михайла та Тамари Ільєнко, котрі підтримують «Фрунзівець» від самого його заснування.

Готуючись до першості Чернігівської області з футзалу, команда «Фрунзівець» наприкінці грудня 2017 року ще й стала володарем Відкритого кубку міста Ніжина та Ніжинського району з футзалу, і також вже третій рік поспіль.

Вітаємо команду і тренерський колектив із позитивним початком 2018 року.

Керівництво ФК «Фрунзівець»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: