Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині "бодяжили" білоруське масло

Ніжинською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області та Ніжинським відділом поліції припинено діяльність цеху

Масло, фальсифікат, прокуратура


Ніжинською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області та Ніжинським відділом поліції припинено діяльність цеху.

Нелегальне виробництво організував у Ніжині місцевий підприємець. Цех працював в нежитлових приміщеннях у промисловому районі міста.

Молочна продукція виготовлялась під торговими марками білоруських товаровиробників в антисанітарних умовах, використовуючи сировину  невідомого походження, яку зловмисник реалізовував через мережу торгівельних закладів.

Під час санкціонованого обшуку на нелегальному виробництві виявлено обладнання для виготовлення молочної продукції, пакувальний матеріал та близько 4,5 тон готової продукції.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 227 Кримінального кодексу України (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринку України) небезпечної продукції.

Нагадаємо, минулого року у лютому викрили цех з  виготовлення контрафактної молочної продукції.

Довідково: санкція ст. 227 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Масло, фальсифікат, прокуратура

Масло, фальсифікат, прокуратура

Масло, фальсифікат, прокуратура

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: