Завантаження ...
banner
banner

План заходів з прибирання й озеленення Ніжина

Розпорядженням міського голови передбачається проведення в місті заходів із санітарної очистки й озеленення. Прибиратимуть та облагороджуватимуть місто в межах місячника благоустрою

Прибирання, озеленення, план, заходи, благоустрій

Розпорядженням міського голови від 5 березня цього року “Про організацію проведення в 2018 році заходів з озеленення, благоустрою та санітарного очищення території Ніжина” передбачається проведення в місті заходів із санітарної очистки й озеленення. Прибиратимуть та облагороджуватимуть місто в межах місячника благоустрою.

Про це повідомляє Правда ТУТ

Місячник благоустрою й озеленення в нашому місті триватиме з 26 березня по 26 квітня, а 21 квітня оголошено загальноміським днем благоустрою Ніжина.

Передбачається, що місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення міста. У всіх мікрорайонах забезпечуватимуть вивезення сміття, садитимуть дерева й кущі, приводитимуть до ладу дворові території, газони, фасади будинків.

Жителів приватного сектору й багатоквартирних будинків у цей період закликають взяти активну участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у дворах багатоповерхівок. Колективи підприємств, установ всіх форм власності, організацій просять навести лад на закріплених територіях, вулицях, у парках, скверах, зонах відпочинку.

План заходів щодо проведення акцій з благоустрою, санітарної очистки та озеленення міста Ніжина на 2018р.















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: