Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський “Спартак” увійшов до рейтингу кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл області

Обласний департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА підбив підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області за 2017 рік

спортивна школа, краща спортивна школа, спорт

Обласний департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА підбив підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області за 2017 рік. Як результат – Ніжинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” увійшла до переліку кращих спортивних шкіл на Чернігівщині.

Згадана КДЮСШ посіла ІІ місце серед 15 спортивних шкіл, де культивують неолімпійські види спорту (у школі працюють 6 тренерів з хортингу та бойового самбо).

Про це повідомляє Правда ТУТ

Тренери ФСТ “Спартак” Володимир Тимченко, Владислав Шевченко та Максим Шило увійшли до тридцятки кращих спортсменів області, а Олександр Васильєв опинився на 4 місці серед тренерів з неолімпійських видів спорту.

Серед олімпійських видів споту Ніжинська КДЮСШ ФСТ “Спартак” посіла 25 місце (у цій категорії школа заявила себе в вільній боротьбі та спортивній гімнастиці, працюють 2 тренери).

Зазначимо, що минулого року, на відміну від попереднього, результати роботи спортивних шкіл області підсумовувались окремо з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: