Завантаження ...
banner
banner

У медичному коледжі обрали "Міс 2018"

Щорічно навесні у Ніжинському медичному коледжі проводиться інтелектуально-розважальний конкурс краси та грації «Міс коледжу», щоб обрати найкращу серед кращих

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в інший світ, який буде дарувати тільки посмішку та любов. Тому щорічно навесні у Ніжинському медичному коледжі проводиться інтелектуально-розважальний конкурс краси та грації «Міс коледжу», щоб обрати найкращу серед кращих.

Не менш феєрично і цікаво дане свято пройшло і 3 квітня. Захід відбувся за сприяння та підтримки директора коледжу Дуднік Світлани Олександрівни, яка постійно дбає про інтелектуально-духовний та творчий розвиток студентів Ніжинського медичного коледжу.

Червоною ниткою заходу пройшло возвеличення образу жінки: жінки-матері, жінки-берегині, жінки-хранительки сімейного вогнища, жінки-творця. Конкурсна програма була насичена національним колоритом: національні строї учасниць, поезії видатних українських поетів, українські пісні, національна естетика, випробування на знання українського побуту кухні, історії рідного краю.

Конкурсні змагання учасниць оцінювало поважне журі у складі голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна, заступника директора з навчальної роботи Олени Нікитенко, заступника директора з виховної роботи Ірини Лук’яненко, завідуючої навчально-методичним кабінетом Ірини Лісовської та голови Студради коледжу Єлени Ющенко.

Зала була щільно заповнена викладачами, представниками трудового колективу та студентством, які активно вболівали та підтримували учасниць.

Конкурс пройшов цікаво, жваво, насичено, динамічно завдяки креативним ведучим - студентам ІІ курсу спеціалізації Лікувальна справа Вадиму Ващенку та Назару Гребеннику. Художні номери Анни Жигун, студентки І курсу спеціалізації Сестринська справа, розважали глядачів та підбадьорювали учасниць.

Програма заходу вбирала в себе наступні конкурси: «Моя візитна картка», «Світ моїх захоплень», «Краса в імені моєму», «Коса - дівоча краса», «Чи знаєте ви…», «Дефіле-авангард», в яких учасниці розповідали про себе, свої уподобання та захоплення, вражали суддів та глядачів хореографічними номерами, вокалом, грою на скрипці, витонченою поезією та художніми талантами; демонстрували свої ораторські здібності та красномовство; показували свою вправність у косоплетінні. Особливою родзинкою вечора став конкурс «Дефіле-авангард», у якому конкурсантки проявили креативність та оригінальність у створенні різноманітного вбрання з нетрадиційних матеріалів.

Конкурс завершився врученням нагород і оголошенням переможниць у різних номінаціях. Підвів підсумки заходу, оголосив рішення журі, урочисто привітав та нагородив учасниць голова журі Олег Бузун.

Титул «Міс коледжу 2018» та омріяну корону у нелегкій боротьбі здобула Красножон Анастасія, студентка групи 1м/сА. Решта учасниць отримали почесні звання: «Міс Грація» - Сюр Анастасія, студентка групи 1фВ, «Міс Вишуканість» - Сідень Руслана, студентка групи 1м/сБ, «Міс Чарівність» - Хаваліц Оксана, студентка групи 1 фА, «Міс Елегантність» - Півень Карина, студентка групи 1 фБ.

Коледжеве свято належним чином організували та провели голова профспілкового комітету Ніжинського медичного коледжу Юлія Руденко та голова Студради Єлена Ющенко. Вони прагнули, щоб цей день запам’ятався учасницям на все життя і залишився у серці кожного глядача.




































За інформацією Ніжинського медичного коледжу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: